TILLSAMMANS PÅ SKEPPSGÅRDEN

Centrumkyrkans familjeläger den 10 till 16 juli 2021

Nu kan du anmäla dig till Tillsammans på Skeppsgården. Senast den 20 juni vill vi ha din anmälan, längst ner på denna sida finns anmälningsformuläret.

Tillsammans är ett familjeläger för alla åldrar. Ett läger och en semestervecka med vila och avkoppling och aktiviteter.

På grund av den pågående pandemin och att inte alla är vaccinerade mot Cocid-19 kommer lägret att vara "Covid-19 säkrat".

Det innebär att vi inte kan laga maten gemensamt utan att matlagningen får ske familjevis.
Kök för matlagningen finns i stugorna, ett kök på vardera våning i huvudbyggnaden och lägerköket.

Avgiften för lägret
Endast förläggningsavgift: Stuga 2800 kr, bädd i rum 600 kr, husvagn/husbil 1000 kr, eget tält 200 kr.

Skeppsgården
Skeppsgården är en lägergård som ligger i Misterhults vackra skärgård ca 5 mil söder om Västervik. I en vik med möjlighet till bad, kanoting, roddtur och fiske.

Förläggning
På Skeppsgården bor vi i tält, logement, rum, stuga eller husvagn/husbil. Rummen har två eller flera bäddar, stugorna fyra-fem bäddar med plats för barnsäng. Logement är enklare förläggning för sovsäck och luftmadrass. Tält, husvagn eller husbil tar du med dig själv, det finns el-stolpar till husvagnarna och husbilarna. Rummen och stugorna fördelas efter önskemål och tillgång. Toaletter och duschar med varmvatten finns i separat byggnad.

Rummen i huvudbyggnaden har två, tre eller flera sängar.

Mat
I år har vi ingen gemensam mathållning men vi har tillgång till lägerköket med kylskåp, frysar, spisar och diskmaskin.

Lägerköket och matsalen

Längst ner på denna sida finns ett anmälningsformulär till lägret

Vägbeskrivning till Skeppsgården

Det är 160 km till Skeppsgården från Centrumkyrkan
Kör E22 söderut 143 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Flivik, Misterhult kör 2,6 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Frediksborg, kör 6,7 km

Sväng sedan vänster mot Skeppsgården 7, Fredriksborg, Lindnäs, Adriansnäs.

Efter 2 km tar asfalten slut. Fortsätt rakt fram på grusvägen 2,2 km och sväng sedan till höger mot Skeppsgården

Efter 2,3 km på krokig grusväg är du framme!

Koordinaterna för Skeppsgården är 57,538383 N 16,650219 E eller 57 32 18 N  16 39 05 E