Café Vetekornet i Centrumkyrkan

Sommaröppet i juli: Klockan 10 till 15 men stängt måndagarna den 1, 8, 22 och 29 juli samt semesterveckan den 15 till 19 juli.
Ingång från Olai Kyrkogata,

Café Vetekornet ligger i Centrumkyrkan i hörnet av S:t Persgatan och Olai Kyrkogata vid affärsstråk, gågator och torghandel i den centrala delen av Norrköping.

 

Ett café i lugn och trivsam miljö med plats för alla

Café Vetekornet ligger centralt i Norrköping i Centrumkyrkans praktfulla rosa hus. Mysig miljö, möblerat med gamla vackra möbler. Vi serverar gott bröd från ett litet lokalt bageri. Det serveras krav- och rättvisemärkt kaffe, flera sorters te och kalla drycker. Alla vardagar kan du äta någon av våra enklare luncher, hemlagade pajer, soppa eller något annat. Det går också bra att ta med. 
Öppet helgfria måndagar till fredagar kl 10 till 16. 

Vi gör gärna smörgåstårta till dina fester och kalas, kontakta oss för priser och prata med oss om dina önskemål.

Telefon 011-13 58 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Med barn på café

Barn fikar snabbt. Sedan vill de i väg på upptäcktsfärd! På Vetekornet har vi en lekhörna, där de små kan laga eget fika på spisen och bjuda nallarna, köra med bilar eller rita. Du som vuxen kan då få sitta lite längre med din kopp. Vi har gott om plats för barnvagnsparkering, barnstolar och haklappar för utlåning. Vi värmer gärna din barnmat och har du glömt mat eller blöjor så har vi det. Det finns också tillgång till skötbord.  

Kalas

Hos oss kan du hålla kalas. Du bjuder in och tar hand om gästerna. Resten sköter vi. Från ett litet enkelt namnsdagskaffe till den stora bemärkelsedagen. Vi kan erbjuda kaffebröd, smörgåsar, tårtor och smörgåstårtor efter önskemål. Vår församlingsvåning som ligger i anslutning till caféet rymmer upp till 60 personer. 

Hyr Café Vetekornet en kväll
Behöver ni en lokal för ert förenings- eller arbetsmöte? Några kvällar i veckan är det möjligt att hyra hela Café Vetekornet. Vi ordnar förtäring. Exempel på detta kan vara soppa med bröd och ost eller kallskuret och potatissallad, smörgåstårta samt kaffe med bröd.
Kontakta Café Vetekornet 011 135862 för bokning och kostnad.

Minnesstund

Med vårt centrala läge och mycket goda möjligheter till parkering är vi ett gott val för minnesstunder. Vår församlingsvåning som ligger i anslutning till caféet rymmer upp till 60 personer. Vi erbjuder kaffebröd, tårtor, landgångar och smörgåstårtor efter önskemål. Linnedukar, levande ljus och färska blommor bidrar till en vacker dukning och en fin miljö. Piano finns och tillgång till psalmböcker.

Kontakt
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   
telefon: 011-13 58 32

facebook-sida www.facebook.com/cafevetekornet

Vetekornets personal: Sandra och Milo

   

 

 

 

Vår granne Fair Trade Shop

Bredvid Vetekornet har Fair Trade Shop sina lokaler.

De säljer varor och hantverk från världens alla hörn. Producenterna får rättvist betalt för sina varor och möjlighet till bättre levnadsvillkor.

Dörrarna är öppna mellan Café Vetekornet och Fair Trade Shop.