Centrumkyrkans familjeläger  - Tillsammans på Skeppsgården den 7 till 13 juli 2018

Tillsammans på Skeppsgården är ett familjeläger för alla åldrar. Ett läger och en semestervecka som du kan fylla med aktiviteter som bad, bibeltimme, brännboll, fiske, fotboll, lägerbål, tipspromenader med mera, men också med vila och avkoppling. Alla oavsett ålder är välkomna och alla deltar efter förmåga och engagemang.

Skeppsgården
Skeppsgården är en lägergård som ligger i Misterhults vackra skärgård ca 5 mil söder om Västervik.
Till lägergården hör huvudbyggnaden med två och flerbäddsrum, fyra småstugor, lägerkök med matsal, plats för tält och husvagnar/husbilar med elstolpar. Ladan är ombyggd till lägerkyrka. Toaletter och duschar finns i separat byggnad. Egen badhäll och en mini sandstrand för de minsta.
Vid bryggan finns roddbåtar och kanoter att låna för fiske eller en liten tur i skärgården.

bilder skeppsgarden 2017

Förläggning
På Skeppsgården bor vi i tält, egen husvagn/husbil, stuga eller i två eller flerbäddsrum. Ange i din anmälan hur du vill bo. Stugor och rum fördelas efter behov och tillgång.

Mat
Maten lagar vi gemensamt i matlag. Du blir två eller tre gånger tillsammans med fyra-fem andra ansvarig för en frukost, middag eller kvällsmat. Lägerköket är nyrenoverat och diskmaskin finns.
Maten äter vi i trädgården eller vid sämre väder i matsalen.

Lägeravgiften plus förläggningsavgiften blir din kostnad.

Lägeravgift
0 till 5 år                      0 kr
6 till 12 år               200 kr
13 till 18 år             300 kr
19 till 99 år             400 kr

Förläggningsavgift
Tält                         150 kr
Bädd i rum
  vuxen                   500 kr
  barn 6-18             300 kr
Husvagn/husbil      800 kr
Stuga                   2800 kr

Du kan anmäla genom att fylla i anmälningsblanketter i foldern Tillsammans på Skeppsgården 2018. Den finns i Centrumkyrkan eller kan laddas ned här.
Enklast anmäler du dig genom att fylla i formuläret som du öppnad genom att klicka här.
Senast den 7 juni vill vi ha din anmälan.

Vägbeskrivning till Skeppsgården

Det är 160 km till Skeppsgården från Centrumkyrkan
Kör E22 söderut 143 km

Klintemla Flivik Misterhult

Sväng vänster mot Klintemåla, Flivik, Misterhult kör 2,6 km

Klintemla Fredriksborg

Sväng vänster mot Klintemåla, Frediksborg, kör 6,7 km

Skeppsgrden7 Fredriksborg Lindns Adriansns

Sväng sedan vänster mot Skeppsgården 7, Fredriksborg, Lindnäs, Adriansnäs.

Efter 2 km tar asfalten slut. Fortsätt rakt fram på grusvägen 2,2 km och sväng sedan till höger mot Skeppsgården

Efter 2,3 km på krokig grusväg är du framme!

Koordinaterna för Skeppsgården är 57,538383 N 16,650219 E eller 57 32 18 N  16 39 05 E