GM45 4 bild

Läs eller ladda ner i pdf-format: klicka här.

__________________________________________________________

Äldre nummer för nedladdning (pdf-format) eller som bläddertidning på skärmen (youblisher) klicka på bilden. Klicka på bilden för att läsa tidningen i Youblisher (bäddertidning i pdf-format. Det kan ta lite tid att ladda ner tidningen

2017

Nr 1 pdf Gemenskap nr 1 årg 45 Centrumkyrkan i Norrköping       Nr 2 pdf Gemenskap nr 2 2017 årg 45 Centrumkyrkan i Norrköping

Nr 1 pdf Tidningen_Gemenskap     Nr 2 pdf Tidningen Gemenskap

Nr 3 pdf Tidningen Gemenskap     Nr 4 pdf  Tidningen Gemenskap

2015 2014 2013
Nr 1 pdf

Nr 1 (pdf)

Nr 2 pdf

Nr 2 (pdf)

Nr 2 (pdf)

Nr 3 pdf

Nr 3 (pdf)

Nr 3 (pdf)

Nr 4 pdf

Nr 4 (pdf)

Nr 4 (pdf)

2012 2011 2010

Nr 1 (pdf)

Nr 2 (pdf)

Nr 3 (pdf)

Nr 4 (pdf)

Information om pdf-format

Du behöver gratisprogrammet Acrobat Reader för att öppna pdf-fil. Oftast går det bra att ladda ner och läsa tidningen Gemenskap. Men ibland tar det lite extra tid och ibland vill det sig inte alls. Då kan du göra så här:

PC: Högerklicka på tidningslänken. Välj "Spara mål som..." Spara filen där du vill ha den på din dator. Starta Acrobat Reader och öppna filen.

Mac: Håll ner Ctrl och klicka på tidningslänken. Välj "Save link as". Spara filen där du vill ha den. Starta Acrobat Reader och öppna filen.