Förenade Brass

forenade brass

Brassband som består av musiker från Korskyrkan, Pingstkyrkan och Centrumkyrkan i Norrköping. Musik från 1600-talet t.o.m. vår tid: Purcell, Hassler, Bach, Roman, andliga sånger, marscher och jazz. Även egna arr. Spelar gärna vid högtider, gudstjänster och fester.

Kontaktperson:
Stig Arlinger, 011-33 70 39

Soon Gospel

soon gospel

Gospelkör som sjunger allt från trad. gospel till modern, gärna med rörelser. Vi medverkar i olika konserter och gudstjänster. Kom och ta en trevlig ton – den behöver inte stå i noterna.

Plats: Musikrummet
Tid: Övar på tisdagar kl. 19-21

Kontaktpersoner:
Anna-Lena Josefsson, 011-31 71 51

Stråkensemble

Stråkensemblen, som arbetar i projektform, består av violin, viola, cello och flöjt.

Ledare: