Sommarcafé på Väsby

Valborgsmässofirande och midsommar på Väsby sommarhem blev inställda. Men lördagen den 25 juli och lördagen den 1 augusti kl 14-18 kommer det att vara sommarcafé med hembakat, smörgåsar och söta bakverk, på Väsby sommarhem.
Vi satsar primärt på att sitta utomhus för att minska smittrisken.
Bilden är från midsommar 2017.

Hjärtligt välkomna!

Väsby Sommarhem är en av platserna där Centrumkyrkan har verksamhet. I Centrumkyrkans regi ordnas det på Väsby Sommarhem valborgsmässofirande, midsommarfirande samt barn- och ungdomsläger.

Väsby Sommarhem har en stor samlingssal med en öppen spis och ett rymligt kök. Framför sommarhemmet finns en plan med utemöbler. En liten bit från sommarhemmet finns också en enkel fotbollsplan. Sommarhemmet hyrs ut till scoutkårer eller andra grupper som smidigt vill komma ut i skogen. Inga bäddplatser finns tillgängliga utan grupper som vill övernatta får göra det i tält eller på samlingssalens golv.

För uthyrning kontakta Hans och Lotta Karlsson 011-16 59 60.

Så här hittar du till Väsby sommarhem