Centrumkyrkans familjeläger den 10 till 16 juli 2021

Tillsammans är ett familjeläger för alla åldrar. Ett läger och en semestervecka med vila och avkoppling. Tillsammans kan vi delta olika aktiviteter som t.ex. bibeltimme, tipspromenader brännboll, fotboll, lägerbål med mera. Alla oavsett ålder är välkomna och alla deltar efter förmåga och engagemang.

Skeppsgården
Skeppsgården är en lägergård som ligger i Misterhults vackra skärgård ca 5 mil söder om Västervik. I en vik med möjlighet till bad, kanoting, roddtur och fiske.

Förläggning
På Skeppsgården bor vi i tält, logement, rum, stuga eller husvagn/husbil.Rummen har två eller flera bäddar, stugorna fyra-fem bäddar med plats för barnsäng. Logement är enklare förläggning för sovsäck och luftmadrass. Tält, husvagn eller husbil tar du med dig själv, det finns el-stolpar till husvagnarna och husbilarna. Rummen och stugorna fördelas efter önskemål och tillgång. Toaletter och duschar med varmvatten finns i separat byggnad.

Mat
Maten lagar vi gemensamt i matlag. Du blir två eller tre gånger tillsammans med fyra-fem andra ansvarig för en frukost, middag eller kvällsmat. Lägerköket är nyrenoverat och diskmaskin finns. Maten äter vi i trädgården eller vid sämre väder i matsalen.

Vägbeskrivning till Skeppsgården

Det är 160 km till Skeppsgården från Centrumkyrkan
Kör E22 söderut 143 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Flivik, Misterhult kör 2,6 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Frediksborg, kör 6,7 km

Sväng sedan vänster mot Skeppsgården 7, Fredriksborg, Lindnäs, Adriansnäs.

Efter 2 km tar asfalten slut. Fortsätt rakt fram på grusvägen 2,2 km och sväng sedan till höger mot Skeppsgården

Efter 2,3 km på krokig grusväg är du framme!

Koordinaterna för Skeppsgården är 57,538383 N 16,650219 E eller 57 32 18 N  16 39 05 E