TILLSAMMANS PÅ SKEPPSGÅRDEN

Centrumkyrkans familjeläger den 10 till 16 juli 2021

Nu kan du anmäla dig till Tillsammans på Skeppsgården.

Tillsammans är ett familjeläger för alla åldrar. Ett läger och en semestervecka med vila och avkoppling. Tillsammans kan vi delta olika aktiviteter som t.ex. bibeltimme, tipspromenader brännboll, fotboll, lägerbål med mera. Alla oavsett ålder är välkomna och alla deltar efter förmåga och engagemang.

På grund av den pågående Coronapandmin och osäkerheten om vaccinationsprogrammet kan förutsättningarna för lägret förändras. Vi följer myndigheterna och Equmeniakyrkans rekommendationer så att lägret blir ”coronasäkert”. Beroende på hur det går med smittspridning och vaccination kan det t.ex. innebära att vi inte kan laga maten gemensamt och inga gemensamma måltider i matsalen. I så fall står var och en eller familjevis för egen mathållning. Kök för matlagningen finns i stugorna, tv kök i huvudbyggnaden och lägerköket. Om lägret genomförs "coronasäkert" utan gemensamma måltider kommer avgiften för lägret endast omfattas av förläggningsavgiften. Beslut om hur lägret ska genomföras tas i början av juni.

Vi tror och hoppas att Covid-19 smittspridning är under kontroll till sommaren och att vi kan ha ett vanligt Tillsammansläger.

Skeppsgården
Skeppsgården är en lägergård som ligger i Misterhults vackra skärgård ca 5 mil söder om Västervik. I en vik med möjlighet till bad, kanoting, roddtur och fiske.

Förläggning
På Skeppsgården bor vi i tält, logement, rum, stuga eller husvagn/husbil. Rummen har två eller flera bäddar, stugorna fyra-fem bäddar med plats för barnsäng. Logement är enklare förläggning för sovsäck och luftmadrass. Tält, husvagn eller husbil tar du med dig själv, det finns el-stolpar till husvagnarna och husbilarna. Rummen och stugorna fördelas efter önskemål och tillgång. Toaletter och duschar med varmvatten finns i separat byggnad.

Mat
Vid gemensam måltider lagar vi maten gemensamt i matlag. Du blir två eller tre gånger tillsammans med fyra-fem andra ansvarig för en frukost, middag eller kvällsmat. Lägerköket är nyrenoverat och diskmaskin finns. Maten äter vi i trädgården eller vid sämre väder i matsalen.

Avgifter
Lägeravgiften plus förläggningsavgiften blir din kostnad. Lägeravgiften betalas senast den 25 juni. Bekräftelse på anmälan och uppgifter om inbetalning skickas senast den 18 juni.

Lägeravgift

0 till 5 år            0 kr

6 till 12 år      300 kr

13 till 18 år    400 kr

19 till 99 år    550 kr

Förläggningsavgift

Eget tält             200 kr

Bädd i rum         600 kr

Husvagn/husbil 1000 kr

Stuga               2800 kr

Ladda ner en Folder med anmälningsblankett här

Längst ner på denna sida finns ett anmälningsformulär till lägret

Anmälningsblankett med möjlighet att anmäla sig direkt här på hemsidan kommer inom kort.

Vägbeskrivning till Skeppsgården

Det är 160 km till Skeppsgården från Centrumkyrkan
Kör E22 söderut 143 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Flivik, Misterhult kör 2,6 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Frediksborg, kör 6,7 km

Sväng sedan vänster mot Skeppsgården 7, Fredriksborg, Lindnäs, Adriansnäs.

Efter 2 km tar asfalten slut. Fortsätt rakt fram på grusvägen 2,2 km och sväng sedan till höger mot Skeppsgården

Efter 2,3 km på krokig grusväg är du framme!

Koordinaterna för Skeppsgården är 57,538383 N 16,650219 E eller 57 32 18 N  16 39 05 E