KVÄLLSÖPPET

Onsdagar kl 17 till 21
Stillhet, gemenskap och massor av tända ljus!

Kyrkportarna är öppna varje onsdagskväll mellan 17:00 och 21:00. Det innebär att du som har vägarna förbi vid den tiden har möjlighet att besöka kyrksalen, tända ett ljus, sitta ner en stund, samtala eller vara i bön. Hit är du välkommen vad du än tror på, var du än befinner dig i livet, om du söker gemenskap eller bara vill sitta ifred en stund. Ibland har tillfällen skapats för en slags ”öppen scen”, där till exempel musik och poesi fått ta plats.

Från början var tanken att vi även skulle servera fika på Kvällsöppet, men i och med de hårdare restriktionerna, har vi beslutat att vänta med det. Men att stänga kyrkan helt är inte ett alternativ, med tanke på det själsliga ansvar vi har. Och så länge vi håller gränsen på åtta personer åt gången, kan vi fortsätta att driva Kvällsöppet, en stillsam plats mitt i vardagsbruset.

Välkommen in, onsdagar kl 17:00-21:00!