KVÄLLSÖPPET  - Stillhet, gemenskap och massor av tända ljus!

Sedan i september står kyrkportarna öppna varje fredagskväll mellan 19:00 och 22:00. Det innebär att du som har vägarna förbi vid den tiden har möjlighet att besöka kyrksalen, tända ett ljus, sitta ner en stund, samtala eller vara i bön. Hit är du välkommen vad du än tror på, var du än befinner dig i livet, om du söker gemenskap eller bara vill sitta ifred en stund. Ibland har tillfällen skapats för en slags ”öppen scen”, där till exempel musik och poesi fått ta plats.

Från början var tanken att vi även skulle servera fika på Kvällsöppet, men i och med de hårdare restriktionerna som kom under hösten, har vi beslutat att vänta med det. Men att stänga kyrkan helt är inte ett alternativ, med tanke på det själsliga ansvar vi har. Och så länge vi håller gränsen på åtta personer åt gången, kan vi fortsätta att driva Kvällsöppet, en stillsam plats mitt i fredagsbruset.

Välkommen in, fredagar kl 19:00-22:00!