vetekornet logga              20161029 torgkaffe 1

Caféet ligger i Centrumkyrkan i bottenvåningen i hörnet av S:t Persgatan 113 och Olai Kyrkogata

Öppet helgfria måndagar till fredagar kl 10 - 17. Sommaröppet 17 juni till 30 augusti måndagar till fredagar kl 10 till 15.

Ett café i lugn och trivsam miljö med plats för alla

Café Vetekornet ligger centralt i Norrköping i Centrumkyrkans praktfulla rosa hus. Mysig miljö, möblerat med gamla vackra möbler. Vi serverar gott bröd från ett litet lokalt bageri. Det severas krav- och rättvisemärkt kaffe, flera sorters te och kalla drycker. Alla vardagar kan du äta någon av våra enklare luncher, hemlagade pajer, soppa eller något annat, det går också bra att ta med.

Vi gör gärna smörgåstårta till dina fester och kalas, kontakta oss för priser och prata med oss om dina önskemål.

Med barn på café

vetekornet barn

Barn fikar snabbt. Sedan vill de i väg på upptäcksfärd! På Vetekornet har vi en lekhörna, där de små kan laga eget fika på spisen och bjuda nallarna, köra med bilar eller rita. Du som vuxen kan då få sitta lite längre med din kopp. Vi har gott om plats för barnvagnsparkering, barnstolar och haklappar för utlåning. Vi värmer gärna din barnmat och har du glömt mat eller blöjor så har vi det. Det finns också tillgång till skötbord.

Kalas

vetekornet fest

Hos oss kan du hålla kalas. Du bjuder in och tar hand om gästerna. Resten sköter vi. Från ett litet enkelt namnsdagskaffe till den stora bemärkelsedagen. Vi kan erbjuda kaffebröd, smörgåsar, tårtor och smörgåstårtor efter önskemål. Vår församlingsvåning som ligger i anslutning till caféet rymmer upp till 60 personer.

Hyr Café Vetekornet en kväll

vetekornet moten

Behöver ni en lokal för ert förenings- eller arbetsmöte? Några kvällar i veckan är det möjligt att hyra hela Café Vetekornet. Vi ordnar förtäring. Exempel på detta kan vara soppa med bröd och ost eller kallskuret och potatissallad, smörgåstårta samt kaffe med bröd.
Kontakta Café Vetekornet 011 135862 för bokning och kostnad.

Begravningskaffe

vetekornet begravningskaffe

Med vårt centrala läge och mycket goda möjligheter till parkering är vi ett gott val för begravningskaffe. Vår församlingsvåning som ligger i anslutning till caféet rymmer upp till 60 personer. Vi erbjuder kaffebröd, tårtor, landgångar och smörgåstårtor efter önskemål. Linnedukar, levande ljus och färska blommor bidrar till en vacker dukning och en fin miljö. Piano finns och tillgång till psalmböcker.

Kontakt
telefon: 011-13 58 32

facebook-sida www.facebook.com/cafevetekornet

Vetekornets personal

2019 Pernilla  2019 Anita  2019 Sandra  2019 Louise

Vår granne Fair Trade Shop

Fair Trade Shop

Bredvid caféet har Fair Trade Shop sina lokaler.

De säljer varor och hantverk från världens alla hörn. Producenterna får rättvist betalt för sina varor och möjlighet till bättre levnadsvillkor.

Café Vetekornet och Fair Trade Shop har också en del gemensamma evenemang som modevisning, mat och musik.

Dörrarna är öppna mellan Café Vetekornet och Fair Trade Shop.