Små Frön

Vi träffas nästan varje söndag samtidigt som gudstjänsten och lär oss om Bibelns spännande berättelser. Barnen kommer att få tillfälle att se, höra och göra aktiviteter kopplade till dagens tema. Söndagsskolan riktar sig till barn från tre år och uppåt, men även yngre barn är välkomna tillsammans med förälder.

I Centrumkyrkans facebookgrupp för familjer hittar du mer information om Små frön och om annat roligt som händer i församlingen för hela familjen. Facebookgruppen heter "Familjer i Centrumkyrkan" och du är varmt välkommen som medlem i gruppen.

Datum för våren 2018

21/1, 28/1, 4/2, 11/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3

Kontaktperson: Hans Karlsson 070 491 92 22

Familjescout

Familjescout är för alla familjer (oavsett ålder på barnen) som vill komma ut i naturen.
Du behöver inte ha van att vara i naturen: det ena syftet med familjescout är att lära sig nya saker, och det andra syftet är att ha kul.

Saker vi kan komma att prova på när vi träffas är till exempel:
göra upp eld, bygga saker med surrningsteknik, titta på djur eller växter, lära sig vad man ska göra om man går vilse eller lära sig enkel första hjälpen.

Ta med matsäck och någonting att äta på: tallrik, bestick och mugg som tål att vara ute i skogen, eftersom vi ibland provar på att laga mat över öppen eld. Tänk också på att ha kläder som passar i skogen och som passar vädret, det kan bli kallt och regnigt. Rejäla och stadiga skor är också bra att ha då vi ibland kan gå en del i skogen.

Datum för våren 2018

Lördagen 10/3 klockan 10
Plats: Väsby Sommarhem
Aktivitet: Isvett

Lördagen 28/4 klockan 10
Plats: Vrinneviskogen
Aktivitet: Vårtecken/natur

Lördagen 19/5 klockan 10
Plats: Väsby Sommarhem OBS! Ny plats
Aktivitet: Spårning (tävling)

Kontaktperson: Hans Karlsson 070 491 92 22

Centrums tonår - resegrupp

Är du mellan 13-18 år och längtar efter en gemenskap i församling så är du välkommen till oss! Vi har precis gått från att vara en klassisk "tonårsgrupp" till att satsa på att bli en "resegrupp" där vi tillsammans planerar och genomför en resa. Från idé till verklighet.Detta innebär att vi inte kommer att ha våra fredagsträffar som förr, men fortfarande ses regelbundet för att jobba mot vårt mål.

För att vara med i gruppen så krävs det engagemang och att Du är villig att arbeta tillsammans med resten av gänget för att få ihop pengar till resan. Låter det kul? Vem du än är, så är du välkommen till oss :-) Vi är alla olika men vi har åtminstone en sak gemensamt, och det är vår tro på Jesus Kristus. Vid varje tillfälle kommer vi att samlas i bön och en kort andakt.

Utöver planeringstillfällena för resegruppen så ses vi ibland för att bara umgås och hitta på något roligt tillsammans, vi deltar också vid gudstjänster och annat som händer i kyrkan.

Hitta oss på Facebook!

Kontaktperson: