Familjescout

Familjescout är för alla familjer (oavsett ålder på barnen) som vill komma ut i naturen. Du behöver inte ha van att vara i naturen: det ena syftet med familjescout är att lära sig nya saker, och det andra syftet är att ha kul.

Saker vi kan komma att prova på när vi träffas är till exempel: göra upp eld, bygga saker med surrningsteknik, titta på djur eller växter, lära sig vad man ska göra om man går vilse eller lära sig enkel första hjälpen.

Ta med matsäck och någonting att äta på: tallrik, bestick och mugg som tål att vara ute i skogen, eftersom vi ibland provar på att laga mat över öppen eld. Tänk också på att ha kläder som passar i skogen och som passar vädret, det kan bli kallt och regnigt. Rejäla och stadiga skor är också bra att ha då vi ibland kan gå en del i skogen.

Kontaktperson: Hans Karlsson 070 491 92 22

Tonårsgrupp
Varannan fredag träffas en grupp med ungdomar för mat, prat och någon slags aktivitet. Vi träffas oftast i kyrkans café. Välkommen att vara med!

Together

Norrköpings ekumeniska ungdomssamling heter Together. Några gånger per termin samlas vi till ungdomsgudstjänst, fika och lekar!

Centrumkyrkans facebookgrupp för familjer hittar du mer information det som händer i församlingen för hela familjen. Facebookgruppen heter "Familjer i Centrumkyrkan" och du är varmt välkommen som medlem i gruppen.

Kontaktperson:
Lisa Danell (pastor) 073 071 66 62