Små Frön
Små Frön heter vår söndagsskola som träffas nästan varje söndag samtidigt som gudstjänsten. Vi sjunger, leker och lär oss om bibelns berättelser. Söndagsskolan riktar sig till barn från tre år och uppåt, men även yngre barn är välkomna tillsammans med en förälder.

Kontaktperson: Hans Karlsson 070 491 92 22, Lisa Danell (pastor) 073 071 66 62

Familjescout

Familjescout är för alla familjer (oavsett ålder på barnen) som vill komma ut i naturen. Du behöver inte ha van att vara i naturen: det ena syftet med familjescout är att lära sig nya saker, och det andra syftet är att ha kul.

Saker vi kan komma att prova på när vi träffas är till exempel: göra upp eld, bygga saker med surrningsteknik, titta på djur eller växter, lära sig vad man ska göra om man går vilse eller lära sig enkel första hjälpen.

Ta med matsäck och någonting att äta på: tallrik, bestick och mugg som tål att vara ute i skogen, eftersom vi ibland provar på att laga mat över öppen eld. Tänk också på att ha kläder som passar i skogen och som passar vädret, det kan bli kallt och regnigt. Rejäla och stadiga skor är också bra att ha då vi ibland kan gå en del i skogen.

Datum kvar för hösten 2019

Lördagen 15 dec 15.00

Plats:Väsby Sommarhem

Aktivitet: Spårning (tävling)

Kontaktperson: Hans Karlsson 070 491 92 22

Tonårsgrupp
Varannan fredag träffas en grupp med ungdomar för mat, prat och någon slags aktivitet. Vi träffas oftast i kyrkans café. Välkommen att vara med!

Datum kvar för hösten 2018

Fredag 9 nov 18.00
Mat, prat och drama

Fredag 16 nov 18.00
Mat, prat och sen går vi till Together i Pingstkyrkan!

Fredag 30 nov 18.00
Mat, prat och film

14 dec 14 dec 18.00
Mat, prat och julmys!

Kontaktperson: Lisa Danell (pastor) 073 071 66 62

Together

Norrköpings ekumeniska ungdomssamling heter Together. Några gånger per termin samlas vi till ungdomsgudstjänst, fika och lekar!

28 sep 19.00 - Vidablickskyrkan

16 nov 19.00 - Pingstkyrkan

Gudstjänst och After Church
Vissa gudstjänster är barnen och ungdomarna särskilt med och planerar och medverkar på. Ibland har vi After Church vilket innebär att vi stannar kvar efter gudstjänsten för att laga mat och hänga tillsammans.

11 nov 11.00
Cafégudstjänst för alla åldrar
After Church

9 dec 11.00
Gudstjänst med After Church

Centrumkyrkans facebookgrupp för familjer hittar du mer information det som händer i församlingen för hela familjen. Facebookgruppen heter "Familjer i Centrumkyrkan" och du är varmt välkommen som medlem i gruppen.

Equmenia Centrumkyrkan Norrköping hör till

equmeniasnyalogga